Aaeeee detta är inte okej, jag hade helt glömt bort bloggen haha alltså mitt minne är ju på topp just nu.. Tbh så har det varit en stressig vecka och har helt enkelt inte hunnit tänka så mycket på sådant som jag vill göra. Det har varit väldigt mycket plugg och mindre blir det inte för jag har tre prov nästa vecka, har faktiskt börjat undra över varför jag valde samlinjen. Aja, bara jag klarar mig en vecka till för sen är det äntligen sportlov!
 
Just nu så är klockan halv tolv på kvällen och jag har faktiskt inte gjort någonting speciellt ikväll vilket verkligen har varit jätteskönt, har börjat känna mig lite förkyld så jag ville inte gå ut. Jag och mor min har börjat se en serie tillsammans som går på tv 4 just nu tror jag, den heter iallafall The missing och det handlar om en pojke som försvunnit och hans pappa som försöker att hitta honom. Den är verkligen spännande och jag rekommenderar den faktiskt!
 
Har just tvättat bort allt smink och oj vad jobbigt jag tycker att det är haha, tycker nästan att det är det jobbigste på dagen och speciellt då man är så trött så man håller på att somna. Tänkte iallfall försöka sova nu för ska till mina kusiner imorgon och jag måste ju upp och äta och sminka mig innan. Godnatt och hoppas att du får en fin helg!
 
Känner mig nästan lite tvingad att lägga in en bild, detta är iallafall också en bild ifrån USA-resan när vi var på väg till San Fransisco från Los Angeles. Jag ska försöka göra ett inlägg någon gång då jag beskriver resan lite mer och kanske tipsar om ställen som man kan fara till och saker man kan göra! Puss
 
 
Jag går rakt på sak nu och berättar hur min dag har varit och vad som händer ikväll. Det är nämligen så att min mormor och morfar ska komma hit och äta trerätters middag med mig om min familj och det ska verkligen bli jättemysigt och kul!
 
Idag så har jag bara chillat, lyssnat på musik och sett serier, gick ut en gång och det var då jag följde med mina föräldrar och handlade. Annars har jag inte gjort någonting alls, även fast jag har en massa saker i skolan som jag borde tagit tag i idag men det får jag väl göra imorgon istället. Tycker verkligen att det är jättetråkigt när man har med sig skolan hem på helgerna, tycker att man ska få vara ledig då.
 
Efter våran trerätters middag så ska vi bara mysa framför teven och se på melodifestivalen som ju har börjat nu, missade tyvärr förra veckan men jag hoppas i alla fall att melodifestivalen kommer att vara bra i år. Minns ju hur bra man tyckte att det var då man var mindre :-( #tb
 
På tala om någonting helt annat så vet inte riktigt vad jag vill ska hända med den här bloggen, känner mest att det ska vara en slags dagbok för mig att skriva i.. Tänkte också lägga ut bilder från USA som jag tog nu i december och januari då jag och min familj var där.
 
I alla fall så kommer snart mormor och morfar så borde gå nu, ses i nästa inlägg! Här en en bild från Santa Monica som jag tog vid solnedgången, mitt favoritminne från resan helt klart för att det var så sjuuuukt fint!
 
 
Åh gud, jag vet inte hur jag ska börja ett inlägg. Ska man bara börja rakt på sak eller? Det var så himla längesen jag bloggade så jag vet faktiskt inte riktigt hur man gör, det var ju minst över ett år sedan som jag bloggade senast.
 
Idag så har jag bara varit i skolan och jag gjorde ett idrottsprov som gick rätt så bra. Eftersom irdottsprovet var i slutet av dagen så fick man sluta då man gjort klart provet, vilket gjorde att jag hann med bussen som gick halv två och det var så himla skönt att komma hem tidigt. När jag kom hem så har jag bara lyssnat på musik och kollat på youtube videos. 
 
Det var tacosfredag idag, vilket jag älskar så sjukt mycket och nu sitter jag bara framför datorn och äter päron splitt och surfar runt. Har faktiskt tänkt se det senaste avsnittet av Pretty little liars nu så ska nog avrunda detta inlägget!
 
Här är en bild på San Fransisco som jag tog från Alcatraz, det var en så himla kul resa! Och detta är dessutom den bilden som jag har i min header på bloggen.