Aaeeee detta är inte okej, jag hade helt glömt bort bloggen haha alltså mitt minne är ju på topp just nu.. Tbh så har det varit en stressig vecka och har helt enkelt inte hunnit tänka så mycket på sådant som jag vill göra. Det har varit väldigt mycket plugg och mindre blir det inte för jag har tre prov nästa vecka, har faktiskt börjat undra över varför jag valde samlinjen. Aja, bara jag klarar mig en vecka till för sen är det äntligen sportlov!
 
Just nu så är klockan halv tolv på kvällen och jag har faktiskt inte gjort någonting speciellt ikväll vilket verkligen har varit jätteskönt, har börjat känna mig lite förkyld så jag ville inte gå ut. Jag och mor min har börjat se en serie tillsammans som går på tv 4 just nu tror jag, den heter iallafall The missing och det handlar om en pojke som försvunnit och hans pappa som försöker att hitta honom. Den är verkligen spännande och jag rekommenderar den faktiskt!
 
Har just tvättat bort allt smink och oj vad jobbigt jag tycker att det är haha, tycker nästan att det är det jobbigste på dagen och speciellt då man är så trött så man håller på att somna. Tänkte iallfall försöka sova nu för ska till mina kusiner imorgon och jag måste ju upp och äta och sminka mig innan. Godnatt och hoppas att du får en fin helg!
 
Känner mig nästan lite tvingad att lägga in en bild, detta är iallafall också en bild ifrån USA-resan när vi var på väg till San Fransisco från Los Angeles. Jag ska försöka göra ett inlägg någon gång då jag beskriver resan lite mer och kanske tipsar om ställen som man kan fara till och saker man kan göra! Puss